NEA

Θα δούμε τελικά ένα SUV με τα σήματα της Smart;

Smart-SUV-launch (2)
Εδώ και πολλά χρόνια ακούμε για ένα off-road μοντέλο από την Smart και με την έξαρση που υπάρχει αυτή την περίοδο στα SUV η περίπτωση αυτή μοιάζει πιο πιθανή από κάθε άλλη φορά…

Smart-SUV-launch (1)Οι φήμες θέλουν ένα μοντέλο που να κοντράρει στιλιστικά το Nissan Juke, αλλά πρακτικά αυτό μάλλον μοιάζει αδύνατο με τα τωρινά δεδομένα. «Ποτέ μην λες ποτέ. Για να δούμε τι θα μας φέρει το μέλλον» απάντησε σε σχετική ερώτηση συνέντευξης στο Auto Express που έδωσε η Katharina Beck, υπεύθυνη στην Smart Brabus, δίχως στη συνέχεια να αποκλείει μία SUV εκδοχή.

Έτσι, περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο μίας υπερυψωμένης crossover εκδοχής που θα βασίζεται στο Forfour, δίχως να είναι απαραίτητη η μετάδοση της κίνησης και στον εμπρός «ελεύθερο» άξονα. Ούτως ή άλλως η αγορά σηκώνει τέτοιου είδους crossover και έχει δείξει πως η τετρακίνηση δεν αποτελεί πλέον βαρόμετρο. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ένα crossover με έντονα lifestyle προσέγγιση, όπως για παράδειγμα το Smart ForStars Concept που είχε παρουσιαστεί το 2012 στο Παρίσι.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!