NEA

Νέο Suzuki Ignis από 11.530€

Suzuki Ignis test drive (3)

To νέο Ignis διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά σε αποκλειστικά πεντάθυρο αμάξωμα, με έναν κινητήρα και τετρακίνηση στην κορυφαία επιλογή…

Suzuki Ignis test drive (1)Με ιδιαίτερο στιλ και ένα SUV αέρα (απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος στα 18 εκατοστά) η Suzuki επιστρέφει με το νέο Ignis προσθέτοντας μία ακόμη επιλογή που τοποθετείται δίπλα στα Celerio και Baleno. Από πλευράς πρακτικότητας το νέο Ignis με μήκος 3,7 μέτρα προσφέρει τουλάχιστον ικανοποιητικούς χώρους και πορτμπαγκάζ στα 267 λίτρα (227 με το σύστημα τετρακίνησης AllGrip).

Suzuki Ignis test drive (2)Την κίνηση του νέου Ignis αναλαμβάνει ατμοσφαιρικός τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας, ο 1.2 Dualjet με διπλό σύστημα ψεκασμού και 90 ίππους,  ο οποίος συνδυάζεται με το ήπιο υβριδικό σύστημα SHVS (εδώ με 15.080€ το 2WD και με 16.580€ το 4WD) και με στάνταρ 5άρι μηχανικό κιβώτιο (με το αυτοματοποιημένο AGS το Ignis κοστίζει 13.430€). Στα πρώτα χιλιόμετρα που διανύσαμε στο λεκανοπέδιο το νέο Ignis έδειξε ένα ισοροπημένο σύνολο, με στρωτό και ήσυχο μοτερ, με κατανάλωση στα περίπου 6,3 λίτρα/100 χλμ, αλλά σύντομα θα ακολουθήσει και η σχετική δοκιμή στο caroto.gr!

Οι τιμές πώλησης για το Ignis 4×2 ξεκινούν από 11.530 ευρώ και για το Ignis 4×4 από 14.030 ευρώ. Εδώ μπορείτε να κατεβάστε τον τιμοκατάλογο, εδώ τον εξοπλισμό, εδώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!