ΑΓΩΝΕΣ

Η Mercedes βάζει αγγελία για το νέο της οδηγό στην F1

mercedes-aggelia

Για όσους λένε πως οι Γερμανοί δεν ξέρουν από χιούμορ κάνουν λάθος. Απόδειξη η «τρολ» αγγελία ανεύρεσης για την θέση του Nico Rosberg!

Η αγγελία κυκλοφόρησε μέσω του περιοδικού AutoSport και όπως λέει «ένα κενό έχει δημιουργηθεί για την θέση του οδηγού της ομάδας». Στην συνέχεια, περιγράφοντας την θέση αυτή, η αγγελία λέει ότι αυτός που θα ενδιαφερθεί θα πρέπει «να έχει κάποια αποδεδειγμένη εμπειρία σε αγώνες και ικανότητες όπως το να στρίβει, να φρενάρει και να επιταχύνει. Η κατοχή μιας FIA Super λισάνς θα θεωρηθεί έξτρα πλεονέκτημα».

Όποιος ενδιαφερθεί για την θέση θα έχει ειδικές παροχές, όπως για παράδειγμα ασφάλεια ζωής, εταιρικό αυτοκίνητο της Mercedes, προσωπικό γυμναστήριο αλλά και εξειδικευμένες παροχές στην εστίαση. Μιλάμε για τρελό τρολάρισμα που σε κάνει τουλάχιστον να γελάσεις γύρω από την φημολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά με το νέο οδηγό στην Mercedes. Και να φανταστείτε πως ακόμη είμαστε στην αρχή της υπόθεσης…

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!