NEA

Διακριτική ανανέωση για τα Toyota Yaris, Auris, Verso και Avensis

toyota-update-2017

Οι Ιάπωνες προχώρησαν σε μία κυρίως αισθητική αναβάθμιση των παραπάνω μοντέλων τους με νέες χρωματικές επιλογές, αλλά και αναβαθμισμένο εξοπλισμό ασφαλείας…

Συγκεκριμένα, το Yaris θα είναι διαθέσιμο σε ένα νέο κόκκινο χρώμα (το Tokyo Red) το οποίο θα προσφέρεται και σε διχρωμία όπου η οροφή, οι κολώνες, οι καθρέπτες καθώς και λεπτομέρειες στην μάσκα, θα είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα. Το Auris θα έχει και αυτό το ίδιο χρώμα, ενώ θα διατίθεται επίσης με νέες 17άρες ζάντες αλουμινίου και σπορ καθίσματα με επένδυση αλκαντάρα.

Επιπρόσθετα θα διαθέτει στάνταρ το πακέτο Toyota Safety Sense, το οποίο αποτελείται από σύστημα προειδοποίησης για επικείμενη σύγκρουση, lane departure, αυτόματη ρύθμιση της δέσμης των φώτων και σύστημα αναγνώρισης των σημάτων κυκλοφορίας. Το κόκκινο χρώμα θα είναι μία από τις αλλαγές και στο Verso, το οποίο θα έχει και τις περισσότερες αλλαγές στο εσωτερικό του (μαζί με τις 17άρες ζάντες του Auris), ενώ το ίδιο ισχύει και για το Αvensis.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!