ΔΙΑΦΟΡΑ

The Fate of the Furious, official trailer [vid]

Η όγδοη ταινία της γνωστής σειράς δίνει τα διαπιστευτήριά της. Πάρτε μια πρώτη γεύση με τρία λεπτά γεμάτα απίστευτα αυτοκίνητα, σκηνές δράσης, συγκρούσεις και εκρήξεις.

the fate of the furiousΌπως προκύπτει και από τον τίτλο, η ονομασία της νέας ταινίας του Vin Diesel θα είναι The Fate of the Furious. Όσο για το καστ των ηθοποιών, είναι εξίσου εκρηκτικό, καθώς περιλαμβάνει τους Dwayne “The Rock” Johnson, Jason Statham, Kurt Russell και Charlise Theron. Από το trailer μπορείτε να έχετε μία πρώτη εικόνα περί τίνος πρόκειται, θα χρειαστεί όμως υπομονή μερικών μηνών ακόμα, αφού η ταινία δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν από τον Απρίλιο του 2017.

Το story, στην προκειμένη περίπτωση θέλει τον πρωταγωνιστή (Vin Diesel) να απαρνείται την “οικογένειά” του για χάρη τρίτων, γεγονός που προκαλεί μία σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων. Στο σενάριο προσθέστε εντυπωσιακά οχήματα, από Lamborghini μέχρι τανκς και υποβρύχια, άφθονες σκηνές καταστροφής και ανατινάξεις και έχετε ένα ακόμα κλασικό sequel του fast and the furious.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!