ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πόσο αγαπά ο Leonardo DiCaprio τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα;

dicaprio-china

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και βραβευμένος με Όσκαρ επιλέχθηκε ως πρεσβευτής της κινέζικης εταιρίας ηλεκτρικών μοντέλων BYD Auto…

«Παντού σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι τα αυτοκίνητα που βασίζονται στους υδρογονάνθρακες είναι μεγάλη απειλή για τον πλανήτη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπορώ να ενώσω τις δυνάμεις μου σε μία προσπάθεια για να αυξήσουμε τα καθαρά αυτοκίνητα στην Κίνα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο», είπε ο Leonardo DiCaprio.

byd-e6-gets-a-chargeH αποστολή του θα είναι να βοηθήσει την εταιρία στην προώθηση των μοντέλων νέων τεχνολογιών στην αγορά της Κίνας μέσα στο 2017, ακολουθώντας τα περσινά του βήματα όταν είχε συμβάλει στην προώθηση της Formula E στο Πεκίνο. Σύμφωνα με ένα ειδικό site που ασχολείται με τις πωλήσεις των ηλεκτρικών μοντέλων, από την αρχή του έτους μέχρι τον Οκτώβριο, η BYD είχε πουλήσει πάνω από 84.000 μονάδες, πολύ περισσότερο από τα 58.000 αυτοκίνητα που πούλησε το ίδιο διάστημα η Tesla.

Μάλιστα στην Κίνα, η εταιρία δεν έχει τίποτα να φοβάται, καθώς το 98% των ηλεκτρικών μοντέλων που πωλούνται στην χώρα παράγονται από εγχώριους κατασκευαστές, ενώ σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Κινέζων Κατασκευαστών Αυτοκινήτων, μέσα στο 2016 υπάρχει αύξηση 82,2% στις πωλήσεις αυτοκινήτων νέων τεχνολογιών (ο συνολικός αριθμός των οποίων φθάνει τις 337.000 μονάδες το πρώτο δεκάμηνο της χρονιάς).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!