NEA

Ανανέωση και για τα Skoda Octavia RS & Scout

Skoda-Octavia_RS-2017-1280-01

Η τσέχικη εταιρία που εμπορικά σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο ανακοίνωσε και τις facelift εκδοχές των υπόλοιπων εκδόσεων Octavia…

Skoda-Octavia_RS-2017-1280-03Όπως ήταν αναμενόμενο η Skoda έδωσε φωτογραφίες και για τις ανανεωμένες λοιπές εκδόσεις της Octavia με κοινό παρονομαστή τη νέα μάσκα με τους διπλούς προβολείς. Ξεκινώντας από την RS με τον δίλιτρο TSI που αποδίδει 230 άλογα, ενώ στην περίπτωση της ντίζελ εκδοχής ο δίλιτρος TDI αποδίδει 184 άλογα. Αν και δεν υπάρχουν αλλαγές στα μηχανικά μέρη, έχουν γίνει μερικές βελτιώσεις στην ανάρτηση, ενώ το σασί βρίσκεται 15 χλστ. χαμηλότερα στο έδαφος, με 30 χλστ. φαρδύτερο πίσω μετατρόχιο και νέας σχεδίασης 17άρες έως 19άρες ζάντες.

Skoda-Octavia_Scout-2017-1280-03Στο ίδιο μήκος κύματος έχουν γίνει και οι αλλαγές στην εκδοχή Scout όπου αντίθετα η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά περίπου 2,5 εκατοστά, ενώ οι γωνίες πρόσβασης και διαφυγής έχουν βελτιωθεί στις 16,6 και 14,5 μοίρες, αντίστοιχα. Οι κινητήρες συνεχίζουν ως έχει με τον 1.8 TSI (180hp) και 2.0 TDI (150 ή 184hp) με στάνταρ τετρακίνηση, ενώ η facelift Octavia αναμένεται στην χώρα μας αρχές καλοκαιριού.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!