NEA

Η Kia προλογίζει τα σπορ GT [vid]

Το τρίτο και τελευταίο teaser βίντεο μας μας δείχνει έστω και θολά αρκετές από τις λεπτομέρειες του νέου σπορ μοντέλου της Kia…

2018-kia-gt-teaser6Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το Kia GT θα έχει έναν V6 κινητήρα 3,3 λίτρων με διπλό τούρμπο και απόδοση 365 ίππων, ενώ στα παρακάτω βίντεο προλογίζεται και το 0-100 σε μόλις 5,1 δλ. (ίσως η ταχύτερη επίδοση σε μοντέλο της Kia). Αργότερα θα προστεθούν και άλλες επιλογές για αγορές όπως αυτές της Ευρώπης με τετρακύλινδρους κινητήρες μικρότερου κυβισμού ή ακόμα και πετρελαιοκινητήρες. Η κίνηση θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς αν και θα υπάρχει και τετρακίνητη εκδοχή ενώ σε ότι αφορά το κιβώτιο η αρχική επιλογή θα είναι ένα αυτόματο ενώ θα παρέχεται και η δυνατότητα να εφοδιαστεί και με χειροκίνητο.

2018-kia-gt-teaser4Από όσα μπορεί να δει κανείς στα βίντεο φαίνονται μία εντυπωσιακή μάσκα και ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, εισαγωγές αέρα στο καπό, τέσσερις εξόδους της εξάτμισης, χαμηλό αμάξωμα και μεγάλες ζάντες. Περισσότερα θα έχουμε όσο περνούν οι μέρες έως τις 8 Ιανουαρίου που θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια στο Ντιτρόιτ, μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!