NEA

Προς κατάργηση η BMW 2 Grand Tourer

BMW 220d xDrive Gran Tourer

Μετά από μία εντελώς μέτρια πορεία και με ιδιαίτερα χαμηλές πωλήσεις η γερμανική εταιρία θα «τελειώσει» την επταθέσια BMW 2 Grand Tourer…

BMW 220d xDrive Gran TourerΜέχρι και τον Οκτώβριο είχαν πουληθεί παγκοσμίως μόλις 38.945 αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα υπάρχει αντικαταστάτης της BMW 2 Grand Tourer. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι να μην υπάρξει, ενώ αντίθετα δεν τίθεται τέτοιο θέμα για το πιο μικρό, πιο νεανικό και στο κάτω κάτω της γραφής πιο σπορτίφ Active Tourer, που το ίδιο χρονικό διάστημα πουλήθηκε 71.263 φορές.

Αξιοσημείωτο είναι πως από τις συνολικές πωλήσεις του Grand Tourer το 73% αντιστοιχεί στην 7θέσια έκδοσή του. Τη ζήτηση αυτή για ένα 7θέσιο μοντέλο θα μπορούσε, σύμφωνα πάντα με πηγές της BMW, μια αντίστοιχη έκδοση της X1, η οποία άλλωστε βασίζεται και στο ίδιο πλαίσιο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!