ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

To Skype μπαίνει στα μοντέλα της Volvo [vid]

Η Volvo είναι η πρώτη εταιρία που εισάγει στα μοντέλα της (αρχικά στην σειρά 90) την πλατφόρμα επικοινωνίας Skype…

Skype for Business in car appΣε πρώτη φάση το «Skype for Business» (όπως το ονομάζει η Volvo που συνεργάστηκε με την Microsoft για να το κάνει πιο εύχρηστο στο αυτοκίνητο) θα μπει στο S90 ενώ αργότερα και στα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς 90. Ο χειρισμός του θα γίνεται από την αλά tablet οθόνη του συστήματος πολυμέσων και ως εφαρμογή θα απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες και στελέχη που επιθυμούν διασκέψεις ακόμη και εν κινήσει.

Όχι όμως και τηλεδιασκέψεις αφού για λόγους ασφαλείας δεν θα υπάρχει αναπαραγωγή βίντεο, αλλά η εφαρμογή θα επιτρέπει την ηχογράφηση ηχητικών σημειώσεων με δυνατότητα αποστολής. Η επόμενη φάση για την Volvo είναι η ενσωμάτωση του Cortana (κάτι αντίστοιχο με το Siri των iPhone) το οποίο θα επιτρέπει μέσω την χρήση των apps του infotainment center μέσω φωνητικών εντολών.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!