NEA

Αρχές καλοκαιριού το νέο Kia Picanto στην Ελλάδα

official new kia picanto (3)

Μετά τα πρώτα σκίτσα οι Κορεάτες έδωσαν στην δημοσιότητα τις επίσημες φωτογραφίες της νέας γενιάς Picanto που θα κάνει ντεμπούτο αρχές Μαρτίου στην Γενεύη…

official new kia picanto (2)Με νεανική σχεδίαση που παραπέμπει στο σύγχρονο μοτίβο της μάρκας (στις φωτογραφίες βλέπετε έκδοση εξοπλισμού GT-Line), νέα πλατφόρμα και αναβαθμισμένους κινητήρες, το νέο Picanto θα λανσαριστεί στην εγχώρια αγορά αρχές του καλοκαιριού και σε τρεις εκδόσεις κινητήρων: τους τρικύλινδρους στα 1.000 κ.εκ. με τον ατμοσφαιρικό να αποδίδει 65 ίππους και τον turbo 100 ίππους, ενώ η μεγαλύτερη (σε κυβικά ατμοσφαιρική) έκδοση 1.2 έχει ισχύ 87 ίππους.

official new kia picanto (4)Η σχεδίαση του νέου Picanto έγινε στα κέντρα της εταιρίας, στην Γερμανία (Φρανκφούρτη) και στην Κορέα (Namyang). Το μήκος του αμαξώματος παραμένει στα 3,595 μέτρα σε αντίθεση με το μεταξόνιο που έχει αυξηθεί κατά 15 χλστ. (συνολικό στα 2.400), ενώ οι Κορεάτες κάνουν λόγο για βέλτιστη σχεδίαση της καμπίνας που διασφαλίζει ελαφρώς μεγαλύτερους χώρους. Πάντοτε σε σχέση με τα απερχόμενο Picanto, το ταμπλό  είναι εντελώς καινούργιο με την κεντρική κονσόλα και την μεγάλη οθόνη αφής να θυμίζει το επίσης καινούργιο Rio του 2017, ενώ θα υπάρχει πλήρης υποστήριξη και διασύνδεση με smartphone.

official new kia picanto (1)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!