NEA

H νέα Super Series της McLaren θα έχει πάνω από 700 άλογα

McLaren-Monocage-II

Σε αυτή την σειρά μοντέλων ανήκουν οι 625C, 650S και 675LT και την άνοιξη στην Γενεύη θα κάνει ντεμπούτο ο αντικαταστάτης της 650S…

McLaren 650SΤο βασικό στοιχείο της νέας McLaren θα είναι το επανασχεδιασμένο μονοκόκ πλαίσιο που βλέπετε με την ονομασία Monocage II. Θα είναι αρκετά ελαφρύτερο αλλά και πιο… άνετο αφού η νέα του σχεδίαση θα βελτιώνει την πρόσβαση και αποβίβαση, χάρη στην πιο χαμηλή τοποθέτηση των μαρσπιέ. Παράλληλα σαφώς βελτιωμένη θα είναι και η ορατότητα, ενώ ριζικά ανανεωμένη θα είναι και η σχεδίαση του εσωτερικού.

Ο κινητήρας της P14 (όπως είναι προς το παρόν ο εσωτερικός της κωδικός) θα είναι αναβαθμισμένη εκδοχή του γνωστού V8 3.8 με τα διπλά turbo που για την περίσταση θα αποδίδει πάνω από 700 ίππους. Η τιμή της P14 θα ξεπερνά τις 200.000 ευρώ, ενώ μέχρι το 2022 αναμένεται να παρουσιαστούν συνολικά 14 νέα σπορ μοντέλα ή παραλλαγές της που θα χρησιμοποιούν την ίδια βάση, εκ των οποίων τα μισά θα χρησιμοποιούν υβριδική τεχνολογία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!