NEA

Ανανέωση για SsangYong Korando

ssangyong korando revised 2017 (3)

Λίγο πριν την παρουσίαση ενός ολοκαίνουργιου Rexton η SsangYong έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το facelift του Korando…

ssangyong korando revised 2017 (1)Τα νέα στοιχεία κινούνται στο πρότυπο ενός τυπικού facelift και ως στόχο να τονίσουν μία πιο σπορ και μοντέρνα γραμμή στο μοντέλο της εταιρίας. Έτσι οι αλλαγές εστιάστηκαν κυρίως στην μάσκα με νέα φωτιστικά σώματα, διαφορετικούς προφυλακτήρες, νέα φώτα ομίχλης καθώς και διαφορετική γρίλια. Στο εσωτερικό το SUV της SsangYong έχει επανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων που επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει μεταξύ έξι διαφορετικών χρωμάτων, ένα νέο τιμόνι, μία οθόνη αφής 7 ιντσών στην οποία βασίζεται το σύστημα infotainment. Μάλιστα ως προς το ηχητικό σύστημα η κορεάτικη εταιρία δίνει την ευχέρεια στον αγοραστή να επιλέξει κάποιο μοντέλο της γνωστής υψηλής πιστότητας ηχοσύνολο της Harman Audio.

ssangyong korando revised 2017 (2)Oι κινητήρες παραμένουν ως είχαν με τον 2,2 λίτρων πετρελαιοκινητήρα να είναι η πιο ενδιαφέρουσα επιλογή. Αποδίδει 176 ίππους και 400 Nm ροπής και μάλιστα από πολύ χαμηλά, μόλις από τις 1.400 σ.α.λ. Το αυτοκίνητο διατίθεται ως δικίνητο ενώ υπάρχει και η επιλογή της τετρακίνησης με έξτρα χρέωση. Προς το παρόν, το μοντέλο ξεκίνησε να πωλείται στην αγορά της Κορέας, ενώ αργότερα μέσα στην χρονιά θα ξεκινήσει να πωλείται και σε άλλες χώρες, μεταξύ αυτών και σε πολλές αγορές της Ευρώπης που η SsangYong έχει αναπτυγμένο δίκτυο και αρκετά καλή εμπορική παρουσία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!