NEA

Του χρόνου θα παρουσιαστεί η ανοιχτή Aston Martin DB11 Volante

ASTON-MARTIN-DB11-VOLANTE (1)

Η ανοιχτή DB11 θα ονομάζεται παραδοσιακά Volante και θα κινείται από το νέο V12 των 5.200 κ.εκ. με τα διπλά turbo, τους 608 ίππους και τα 700 Nm ροπής…

ASTON-MARTIN-DB11-VOLANTE (2)Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για ένα από τα ομορφότερα σπορ κάμπριο που θα δούμε αρχές 2018 και εδώ βλέπετε τις teaser εικόνες που είχε δώσει πριν από καιρό στην δημοσιότητα η βρετανική φίρμα. Οι οποίες την παρουσιάζουν από πίσω με καμουφλαρισμένα τα φτερά και με κλειστή τη μαλακή της οροφή, ενώ όπως αναγράφεται και στο αμάξωμα, θα ανοίξει την άνοιξη του 2018 για την επίσημή της πρεμιέρα.

ASTON-MARTIN-DB11-VOLANTE (3)Τα ηλεκτρονικά συστήματα συνολικά θα προέρχονται από τη Mercedes, ενώ η αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη Aston που θα χρησιμοποιήσει τον V8 bi-turbo των 4.000 κ.εκ. της γερμανικής εταιρείας θα είναι η διάδοχος της Vantage.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!