ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ένα σκούτερ… τσέπης από την Hyundai!

Στην έκθεση CES η Hyundai παρουσίασε ένα ενδιαφέρον μικρό σκούτερ το οποίο αναδιπλώνεται γρήγορα και εύκολα ώστε να μπορεί κανείς να το πάρει ακόμη και στο γραφείο!

Hyundai-Ioniq-Scooter-5Η κορεάτικη εταιρία κατασκεύασε αυτό το σκούτερ για τους ανθρώπους που χρειάζονται ένα μικρό μεταφορικό μέσο για να τους μετακινήσει από τον χώρο στάθμευσης (ή επαναφόρτισης του ηλεκτρικού τους οχήματος) έως το γραφείο τους. Όπως βλέπουμε μπορεί να διπλωθεί και να γίνει τόσο μικρό ώστε να μπορεί να το κρατά κάποιος στο χέρι, ενώ η μεταφορά του γίνεται μέσα σε ειδική θήκη στο ηλεκτροκίνητο Ioniq (όπου και φορτίζεται η μπαταρία του).

Hyundai-Ioniq-Scooter-7Το πρωτότυπο αυτό σκούτερ έχει εμπρός και πίσω φώτα, ενώ διαθέτει και ένα σύστημα που διαπιστώνει αν ο επιβάτης είναι σε σωστή θέση επάνω του και μόνο τότε ξεκινά με απλό διακόπτη για το γκάζι/φρένο. Το ηλεκτρικό concept σκούτερ ακολουθεί την λογική του “Project IONIQ”, στο οποίο εντάσσονται όλα τα σχέδια της εταιρίας για οχήματα με εναλλακτικά καύσιμα και νέους τρόπους μετακίνησης με τα αυτοκίνητά μας.

Hyundai-Ioniq-Scooter-4
Hyundai-Ioniq-Scooter-6
Hyundai-Ioniq-Scooter-1

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!