NEA

Πετάει σε κερδοφορία η McLaren!

mclaren

Η συνταγή της παραλλαγής στο ίδιο έργο (δηλ. της δημιουργίας μοντέλων με ένα πλαίσιο και μοτέρ) δικαίωσε τους Βρετανούς που διπλασίασαν τις πωλήσεις τους το 2016!

Στην McLaren τρίβουν τα χέρια τους από χαρά αφού οι πωλήσεις για το 2016 ξεπέρασαν κάθε προσδοκία τους εμφανίζοντας αύξηση κατά 99,3% (σε σχέση με το 2015 και τα 1.654 αυτοκίνητα) με αποτέλεσμα το 2016 οι συνολικές πωλήσεις να φτάσουν τις 3.286. Στην σειρά  Sport Series αναλογούν 2.031 οχήματα, ενώ στην Super Series 1.255 μονάδες.

Η Βόρεια Αμερική παραμένει η μεγαλύτερη αγορά της εταιρίας (με 1.139 αυτοκίνητα με +106%), ενώ στην Ευρώπη η άνοδος ήταν ακόμα μεγαλύτερη (+153%, με 996 πωλήσεις). Στην Κίνα πωλήθηκαν 228 McLaren, ενώ σημαντική άνοδος υπήρξε στις αγορές του Νότιου Ειρηνικού (+90%), όπως στην Μέση Ανατολή, Αφρική και την υπόλοιπη Αμερική (+60%). «Περιμέναμε να έχουμε μία σημαντική άνοδο στις πωλήσεις μας λόγω της Sport Series, όμως αυτό που έγινε ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας» δήλωσε ο CEO της McLaren Μike Flewitt.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!