NEA

Ποια είναι η σύνταξη του πρώην επικεφαλή της Volkswagen;

Martin-Winterkorn

Το θέμα του σκανδάλου για τον πρώην επικεφαλής του ομίλου Volkswagen δεν έχει λήξει ακόμα, ενώ αν αποδειχθεί η ενοχή του η εταιρεία θα διεκδικήσει από τον Winterkorn αποζημιώσεις ύψους αρκετών εκατομμυρίων ευρώ…

Με την ολοκλήρωση του 2016 το συμβόλαιο του Martin Winterkorn, του πρώην ισχυρού άντρα της Volkswagen που ήταν επικεφαλής του ομίλου όταν αποκαλύφθηκε το diesel gate, ολοκληρώθηκε και το συμβόλαιο που είχε με τον όμιλο.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι δύο πλευρές δεν έσπασαν το μεταξύ τους συμβόλαιο, κυρίως για να μην προκληθεί η κοινή γνώμη με το ύψος της αποζημίωσης του Winterkorn, οι ετήσιες αποδοχές του οποίου το 2014 ήταν της τάξης των 15,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Το 2016 ο Winterkorn πρέπει να εισέπραξε περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η σύνταξή του, με βάση τα αντίστοιχα προγράμματα που είχαν δημιουργηθεί για αυτόν ανέρχεται σε 3.100 ευρώ. Όχι τον μήνα, αλλά την ημέρα!!!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!