NEA

Facelift και επισήμως για την Mercedes-Benz GLA [vid]

Στην έκθεση του Ντιτρόιτ κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση η διακριτικά ανανεωμένη GLA που θα λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά από την άνοιξη…

Mercedes-Benz GLA 220d 4MATIC, X 156 (2017)Στο ίδιο μήκος κύματος με την A-Class κινείται το facelift της GLA, η οποία στο εξής θα ξεχωρίζει από την επανασχεδιασμένη μάσκα -με κυρίαρχο χρώμα το μαύρο αντί του ασημί-, τα νέα φωτιστικά σώματα όπου τα πίσω έχουν προσαρμοζόμενη φωτεινότητα στις συνθήκες περιβάλλοντος ώστε να μην ενοχλούνται όσοι ακολουθούν. Χάρη σε μικρής έκτασης βελτιώσεις στη διαμόρφωση της οροφής και στο κάλυμμα του δαπέδου ο συντελεστής οπισθέλκουσας βελτιώθηκε στο 0,28 (από 0,29).

Mercedes-Benz GLA 250 4MATIC, AMG Line, X 156 (2017)Στο πρότυπο ενός τυπικού facelift υπάρχουν νέες βαφές αμαξωμάτων, νέας σχεδίασης ζάντες και νέες επενδύσεις στο εσωτερικό. Εδώ έχει χρησιμοποιηθεί και περισσότερο χρώμιο στις λεπτομέρειες, ενώ πλέον οι χαρακτηριστικοί στρογγυλοί αεραγωγοί είναι και άλλο τονισμένοι, προκειμένου να ενισχύεται, πάντα σύμφωνα με τη Mercedes, ακόμα περισσότερο ο SUV χαρακτήρας. Από πλευράς εξοπλισμού η λίστα των εξτρά περιλαμβάνει πλέον και μια κάμερα 360 μοιρών καθώς και μια ηλεκτρικά ανοιγόμενη 5η πόρτα που ανοιγοκλείνει και με την κίνηση του ποδιού.

Mercedes-Benz GLA 220d 4MATIC, X 156 (2017)Η γκάμα των κινητήρων συνεχίζει να ξεκινά από τα 1.500 και 1.600 κ.εκ. για τα σύνολα πετρελαίου και βενζίνης αντίστοιχα, ενώ προστέθηκε και η έκδοση GLA 220 4MATIC με 184 ίππους. Στην κορυφή βρίσκεται η GLA 45 AMG των 381 ίππων, που πλέον έχει καινούργιο εμπρός προφυλακτήρα και διαφορετικό διαχύτη πίσω, ενώ ελαφρώς τροποποιημένη είναι και η πίσω αεροτομή. Επιπρόσθετα οι μηχανικοί της Mercedes επέλεξαν μια πιο κοντή κλιμάκωση για το αυτόματο κιβώτιο των 7 σχέσεων που είναι και πιο γρήγορο στην λειτουργία του.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!