NEA

Ρεκόρ πωλήσεων και για την Lamborghini

2017-lamborghini-aventador-s

To 2016 αποδείχτηκε μια καλή χρονιά όχι μόνο για τους κατασκευαστές μαζικής παραγωγής, αλλά και για τις εξειδικευμένες σπορ εταιρίες…

Έτσι, μετά την McLaren και την Rolls-Royce έρχεται και η Lamborghini n ανακοινώσει μία αύξηση πωλήσεων στο 7%, φθάνοντας τις 3.457 μονάδες (σε σύγκριση με τις 3.245 μονάδες του 2015). Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Lamborghini ξεπερνά τις 3.400 μονάδες, ενώ το 2016 ήταν η έκτη συνεχόμενη χρονιά αύξησης των πωλήσεων. Στην Huracan αναλογούν 2.353 μονάδες (κουπέ και ανοιχτή έκδοση), ενώ στην 12-κύλινδρη Aventador 1.104 μονάδες ( 101 περισσότερες από τις 1.003 του 2015).

Αυτή την στιγμή η εταιρία έχει 135 σημεία πώλησης σε 50 χώρες στον κόσμο. Η Αμερική είναι η μεγαλύτερη αγορά για τα αυτοκίνητά της καθώς εκεί πωλήθηκαν 1.041 μονάδες. Ακολουθούν η Ιαπωνία,, η Αγγλία, η Γερμανία, ο Καναδάς, η Μέση Ανατολή και η Κίνα. «Το 2016 ήταν μία εξαιρετική χρονιά για την Lamborghini, που ενισχύει την παρουσία αλλά και την διάρκειά της. Ιδίως όταν σημειώθηκε σε μία χρονιά που ετοιμάζουμε αρκετά μοντέλα, και μια νέα, τρίτη σειρά αυτοκινήτων» δήλωσε ο Stefano Domenicali, ο πρόεδρος της ιταλικής φίρμας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!