NEA

Αυτό είναι ένα Toyota Yaris με 210 άλογα!

new-yaris-front-final

Οι Ιάπωνες έδωσαν τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της πιο hot εκδοχής του Yaris που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο σαλόνι της Γενεύης…

new-yaris-rear-finalΑν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση, η πιο καυτή εκδοχή του Yaris -με τρίθυρο αμάξωμα- πιθανότατα θα έχει το πρόσθετο Gazoo από την αγωνιστική ομάδα που θα συμμετάσχει στο φετινό WRC. H ισχύς των 210 ίππων έχει επιβεβαιωθεί, ενώ μένει να δούμε αν ο turbo τετρακύλινδρος θα έχει χωρητικότητα 1.500 κ.εκ. ή αν θα είναι 1.600άρης (όπως και στο WRC).

Αισθητική υπάρχουν διάφορες αναβαθμίσεις με πιο επιθετικό μπροστινό μέρος, ενώ πίσω υπάρχει μια αεροτομή ψηλά στην 3η πόρτα και μια κεντρικά τοποθετημένη εξάτμιση. Παράλληλα αλλαγές θα υπάρχουν και στο εσωτερικό, ενώ τροποποιήσεις έχουν γίνει και στην ανάρτηση προκειμένου η συνολική αίσθηση να είναι πιο σπορ. Εκτός απροόπτου η κίνηση θα μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς με το 0-100 να κυμαίνεται κάπου στα 6,5 δλ. Περισσότερα, προσεχώς!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!