NEA

Με πλαίσιο από Alfa Romeo το νέο Jeep Grand Cherokee!

grand-cherokee

O Sergio Marchionne, ο ισχυρός άνδρας του γκρουπ Fiat Chrysler Automobiles, επιβεβαίωσε ότι το επόμενο Grand Cherokee θα έχει το πλαίσιο της νέας Alfa Romeo Stelvio…

Όπως είπε σε συνέντευξη που έδωσε στο βρετανικό Autocar αν οι μελέτες που γίνονται αυτή την εποχή πάρουν έγκριση, τότε θα δούμε σίγουρα ένα αμερικάνικο Jeep με… ιταλική καρδιά. Συγκεκριμένα, ο Sergio Marchionne διευκρίνισε πως το πλαίσιο της Stelvio μελετάται ακόμη αν μπορεί να μεταποιηθεί και να αποτελέσει την βάση για ένα όχημα με τα σήματα της Jeep.

Η FCA έχει τεράστια χρέη (πάνω από 7 δισ. δολάρια) και για αυτό πρέπει να εξευρεθούν τρόποι για συρρίκνωση του παραγωγικού κόστους αφού μόνο το πλαίσιο (και σασί) της Stelvio κόστισε ούτε λίγο ούτε πολύ πάνω από 1 δις, δολάρια. Πάντως οι σκέψεις και οι μελέτες για το πλαίσιο έχουν ήδη πάει πίσω το πρόγραμμα της αλλαγής του Grand Cherokee το οποίο αναμενόταν μέσα στο 2017, και τώρα μάλλον πάει για την επόμενη χρονιά.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!