ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

H Lexus έχει και πολυτελές ταχύπλοο [vid]

Το Lexus Sport Yacht Concept είναι κατασκευασμένο με βάση το carbon fiber από την εταιρία Marquis-Carver Yacht Group που βρίσκεται στο Ουινσκόνσιν των ΗΠΑ…

Lexus Sport Yacht Concept (1)Για την κίνησή του χρησιμοποιεί δύο V8 κινητήρες χωρητικότητας 5.000 κ.εκ. έκαστος από το RC F, οι οποίοι αποδίδουν ο καθένας 440 άλογα. Οι δύο κινητήρες βρίσκονται σε κοινή θέα κάτω από ένα διάφανο κάλυμμα και με συνδυασμένη ισχύ 880 ίππων κινούν το σκάφος της Lexus με ταχύτητες που ξεπερνούν τους 43 κόμβους (80 χλμ./ώρα).

Το υπέρ-πολυτελές σκάφος έχει την δυνατότητα να μεταφέρει έως και οκτώ άτομα στο κατάστρωμα, ενώ παντού υπάρχει εξαιρετικής ποιότητας δέρμα, ξύλινες επενδύσεις και μοναδικής αισθητικής λεπτομέρειες. Στην καμπίνα μπορούν να φιλοξενηθούν έως και έξι άτομα με τραπέζι για φαγητό, καναπέ, μπάνιο και όλα όσα χρειάζεται κανείς για ένα day cruise απόλυτης χλιδής. Ωστόσο, το Lexus Sport Yacht Concept είναι ένα πρωτότυπο σκάφος και η λίστα με τις παραγγελίες θα δείξει αν η αμερικανική Marquis-Carver θα προχωρήσει στην παραγωγή του.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!