ΑΓΩΝΕΣ

O Felipe Massa μένει στην Williams

felipe-massa

Tο σίριαλ της μεταγραφολογίας ολοκληρώθηκε με τις τρεις αναμενόμενες κινήσεις να ανακοινώνονται με διαφορά λίγων ωρών…

Έτσι μετά την υπογραφή του Bottas με την Mercedes και του Pascal Wehrlein με την Sauber το μόνο που απέμενε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφολογία ήταν η από καιρό αναμενόμενη επιστροφή του Felipe Massa στην Williams. O Massa είχε δηλώσει πέρσι στο GP Βραζιλίας πως θα εγκατέλειπε την ενεργό δράση, όμως η αποχώρηση του Rosberg και οι μεταγραφικές «καραμπόλες» που ακολούθησαν τον επανάφεραν στα μονοθέσια της Williams για το 2017.

Η ομάδα έκανε τα πάντα για να επιστρέψει ο Massa στο τιμόνι ενός από τα μονοθέσιά της, καθώς ήθελε ένα μεγάλο όνομα για να βρίσκεται μαζί με τον άπειρο 18χρονο Καναδό στο κυνήγι των βαθμών του νέου πρωταθλήματος. Ο Massa δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στην Williams, και είπε πως δεν έχει χάσει τον ενθουσιασμό που έχει για τους αγώνες, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Βottas στην νέα του ομάδα.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!