ΑΓΩΝΕΣ

O Pascal Wehrlein υπέγραψε με την Sauber

wehreilm

Καθώς ο χρόνος για την εκκίνηση της φετινής σεζόν τρέχει γρήγορα, επιταχύνονται και οι εξελίξεις στο θέμα των μεταγραφών…

Έτσι σήμερα ανακοινώθηκε από την Sauber η έναρξη της συνεργασίας της με το νεαρό Pascal Wehrlein, ο οποίος ήταν ένας από τους υποψήφιους για την θέση του δεύτερου οδηγού της Mercedes. Η υπογραφή του Wehrlein ανοίγει όπως είναι προφανές τον δρόμο για να επέλθει η συμφωνία μεταξύ της Γερμανικής εταιρίας και του Bottas και να πάρει τέλος (επιτέλους!) το σίριαλ με την αντικατάσταση του πρωταθλητή Rosberg. Σε κάθε περίπτωση πάντως, με τον χρόνο να πιέζει, είναι σχεδόν σίγουρο ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ανακοινωθεί η διαβόητη πλέον μεταγραφή για τον άνθρωπο που θα τρέξει δίπλα στον Hamilton στην ομάδα της Mercedes σε μία χρονιά που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και λόγω των αλλαγών των κανονισμών στα μονοθέσια.

Από την πλευρά της Sauber, το αφεντικό της Monisha Kaltenborn δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με την μεταγραφή του Wehrlein στην ομάδα του, αφού όπως είπε, “έχει δείξει το ταλέντο του σε όλη του την καριέρα, είτε σε μονοθέσια είτε στο DTM, ενώ είχε και μία καλή πρώτη χρονια στην Formula 1 το 2016”. Ο Wehrlein δήλωσε και αυτός χαρούμενος που θα είναι μέλος της ομάδας Sauber και είπε ότι: “στόχος δικός του και της ομάδας είναι να κινηθούν κάπου στην μέση της κατάταξης, και να συγκεντρώνουν βαθμούς σε μόνιμη βάση σε όλα τα γκραν πρι. Ο 22χρονος που θα τρέχει μαζί με τον Marcus Ericsson στην Sauber είναι πρωταθλητής του DTM του 2015, και είχε μία πολλά υποσχόμενη πρώτη χρονιά την Formula 1 με την Manor, κερδίζοντας έναν πόντο με την δέκατη θέση στο Αυστριακό γκραν πρι.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!