NEA

Διακριτική ανανέωση και για την Mustang [vid]

Στο παραπάνω βίντεο φαίνεται η facelift εκδοχή της Mustang V8 5.0 με το πακέτο «Performance Package», η οποία θα ξεκινήσει να διατίθεται στις αγορές από τους επόμενους μήνες…

2018-Ford-Mustang-17Αν και δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες πληροφορίες πέρα από το βίντεο που διέρρευσε, πιθανότατα η Ford θα κρατήσει τον 2.3 Ecoboost στην βάση της Mustang, ενώ δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο σχετικά με την V6 3,7 έκδοση που μάλλον θα καταργηθεί. Δεδομένη θεωρείται η χρήση του νέου αυτόματου 10-τάχυτου κιβωτίου (συμπαραγωγή Ford με GM) που χρησιμοποιείται ήδη στα Ford F-150, Camaro ZL1 κ.α.

2018-Ford-Mustang-5Όπως φαίνεται και στο βίντεο οι αισθητικές επεμβάσεις εντοπίζονται στα εμπρός φωτιστικά σώματα και τους νέους προφυλακτήρες με τα διαφορετικά ανοίγματα, ενώ νέο είναι και το εμπρός καπό. Αντίστοιχες είναι και οι επεμβάσεις στο πίσω μέρος όπου διατηρείται η βασική λογική του σχεδίου, με μικρές επιμέρους αισθητικές βελτιώσεις. Στο βίντεο δεν υπάρχουν λήψεις από το εσωτερικό, αλλά και εκεί οι αλλαγές αναμένονται να είναι μικρής έκτασης. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την δοκιμή με την Mustang 2.3 Ecoboost και εδώ με την Mustang 5.0 V8.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!