NEA

Facelift για την μπάνικη BMW Σειρά 4

BMW-4-SERIES-2017 (5)

Μετά από περίπου τρεισήμισι χρόνια παρουσίας στους δρόμους ένα από τα ομορφότερα μοντέλα περνά από την καθιερωμένη φάση ανανέωσης…

BMW-4-SERIES-2017 (1)Στο πρότυπο ενός facelift τα νέα στοιχεία αφορούν στον επανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρας με τη μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα που πλέον εκτείνεται σε όλο το πλάτος, ενώ όλα τα φώτα είναι πλέον LED με τα πίσω να έχουν νέα διαμόρφωση με μεγαλύτερη επιφάνεια για τα φλας. Η ανανέωση συνοδεύεται από νέα χρώματα για το αμάξωμα και καινούργιας σχεδίασης ζάντες 18 και 19 ιντσών, ενώ για τις 430, 435 και 440 διατίθενται με επιπλέον χρέωση και ελαστικά υψηλά επιδόσεων.

BMW-4-SERIES-2017 (16)Στο εσωτερικό έχουν γίνει αλλαγές στις λεπτομέρειες προκειμένου να τονωθεί κι άλλο η αίσθηση πολυτέλειας, υπάρχουν τρεις νέοι χρωματισμοί για τις δερμάτινες επενδύσεις, τα πλήκτρα του iDrive είναι πλέον πιο κομψά, ενώ με επιπλέον χρέωση ο πίνακας οργάνων μπορεί να αλλάξει φωτισμό, ανάλογα με το πρόγραμμα οδήγησης που έχει επιλεγεί (κόκκινο στο Sport, μπλε στο Eco Pro). Στη λίστα των εξτρά περιλαμβάνεται και η δυνατότητα ενός WLAN Hotspot καθώς και η παρουσία δύο θυρών USB κατάλληλων για φόρτιση tablet, ενώ διαθέσιμο είναι και το Apple Carplay.

Οι εκδόσεις κινητήρων συνεχίζουν ως έχουν και ξεκινούν από τα 1.500 κ.εκ. και τα 135 άλογα της 418i (για κουπέ και Gran Coupe), ενώ φτάνουν έως τα 431 άλογα της M4. Η ανανεωμένη Σειρά 4 θα είναι διαθέσιμη από το Μάρτιο, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως από τις περίπου 400.000 μονάδες που έχουν πωληθεί έως τώρα, οι μισές είναι Gran Coupe, ενώ στα κουπέ και κάμπριο αντιστοιχεί από ένα 25%.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!