NEA

Αυτό είναι το Opel Crossland X!

2017-opel-crossland-x (3)

Η Opel αποκάλυψε το νέο της κόμπακτ SUV που θα βρεθεί αντιμέτωπο απέναντι σε μοντέλα όπως τα Renault Captur και Peugeot 2008…

2017-opel-crossland-x (4)Με διαστάσεις ελάχιστα μικρότερες από το Mokka και εν αναμονή του μεγαλύτερου Grandland X (σ.σ. το τρίτο SUV της μάρκας που θα λανσαριστεί το φθινόπωρο), η Opel έδωσε τα πρώτα στοιχεία και φωτογραφίες για το αποκλειστικά προσθιοκίνητο Crossland X. Με μήκος στα 4,21 μέτρα, το νέο SUV της Opel είναι ελαφρώς κοντύτερο από το Astra αλλά με υπερυψωμένη -κατά 10 εκατοστά- θέση οδήγησης.

Το πλάτος είναι στα 1,76 μέτρα, το ύψος στα 1,588 (το Mokka είναι στα 1,78 και 1,78 μέτρα αντίστοιχα), ενώ στα ισχυρά ατού του Crossland X συμπεριλαμβάνεται ο χώρος αποσκευών που μπορεί από τα 410 λίτρα να φτάσει έως τα 520 όταν συρθεί (σε διαδρομή 15 εκ.) προς τα εμπρός η πίσω σειρά καθισμάτων (σε αναλογία 60/40).

2017-opel-crossland-x (6)Μία σημαντική λεπτομέρεια είναι πως το Crossland X μοιράζεται πολλά μηχανικά μέρη με το Peugeot 2008, οπότε η γκάμα των υπερτροφοδοτούμενων θα ξεκινά από τα 1.200 κ.εκ. της βενζίνης έως τα 2.000 κ.εκ., ενώ θα υπάρχει και έκδοση LPG και φυσικά αυτόματες εκδόσεις. Η διάθεση του Crossland X θα ξεκινήσει το καλοκαίρι με πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας που θα περιλαμβάνει το σύστημα πολυμέσων R 4.0 IntelliLink, το σύστημα OnStar κ.α.

«Η ζήτηση για μικρά μοντέλα SUV και crossover, κατάλληλα για κυκλοφοριακές συνθήκες πόλης αυξάνεται σημαντικά. Το Crossland X με ένα συνδυασμό σύγχρονης σχεδίασης SUV, εξαιρετικής συνδεσιμότητας και υψηλής πρακτικότητας αντιπροσωπεύει έναν δεύτερο ισχυρό ανταγωνιστή σε αυτή την κατηγορία, δίπλα στο σπορ Mokka X,» δήλωσε ο CEO της Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann. «Το ευέλικτο Crossland X προσφέρει οδηγική απόλαυση με τη ‘επένδυση’ ενός αστικού lifestyle, που το κάνει ιδανικό για την πόλη και αποδράσεις στην εξοχή».

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!