NEA

To Nissan Qashqai έκλεισε 10 χρόνια κυκλοφορίας [vid]

To best-seller της Nissan συμπλήρωσε μία δεκαετία από την πρώτη του εμφάνιση και οι Ιάπωνες το γιορτάζουν με ένα αρκετά έξυπνο βίντεο…

nissan qashqai 10 yearsΣτο μικρό βίντεο που ετοίμασε η Nissan βλέπουμε την εξέλιξη του μοντέλου όλα αυτά τα χρόνια. Από το 2007 έως σήμερα έχει ήδη βρεθεί στην δεύτερη γενιά του, έχει αποκτήσει περισσότερες εκδόσεις (με δυνατότητα +2 καθισμάτων), και έχει κατακτήσει την μία μετά την άλλη σχεδόν όλες τις αγορές του πλανήτη.

Το Qashqai ουσιαστικά δημιούργησε μία ολόκληρη κατηγορία, αυτή των προσιτών crossover, και αποδείχτηκε μία έξυπνη κίνηση προλαβαίνοντας τον ανταγωνισμό που ουσιαστικά πήρε τα πάνω του τα τελευταία μόλις χρόνια. Στην χώρα μας το Qashqai ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και με το καλό value for money κέρδισε αμέσως την προτίμηση του αγοραστικού κοινού κατακτώντας την κορυφή της κατηγορίας του.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!