ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Μόντε Κάρλο: Νικητής ο Ogier με την M-Sport και το Ford Fiesta WRC!

Στο πρώτο ράλι του φετινού πρωταθλήματος ο Sebastien Ogier απέδειξε το ταλέντο του κατακτώντας τον αγώνα με τη νέα του ομάδα – Θετική εμφάνιση για την Toyota που ανέβηκε στο βάθρο…

monte carlo 2017 wrc (3)Το φετινό ράλι του Μόντε Κάρλο (το πιο παγωμένο και γλιστερό των τελευταίων ετών) μπορεί να ξεκίνησε στραβά (η 1η ε.δ. ακυρώθηκε λόγω ενός τραγικού δυστυχήματος με έναν νεκρό, η 16η ακυρώθηκε για λόγους ασφαλείας), αλλά οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ καλύτερο από πέρυσι.

monte carlo 2017 wrc (1)Καταρχήν ο πολυνίκης Ogier θα πρέπει να νιώθει χαρούμενος για την επιλογή του να οδηγεί ένα Ford Fiesta WRC (μετά τo Polo WRC και την αποχώρηση της VW από το πρωτάθλημα), ενώ η M-Sport τα πήγε περίφημα αφού στην 3η θέση τερμάτισε ο Ott Tanak. Ανάμεσα τους βρέθηκε το Toyota Yaris WRC του Jari-Matti Latvala με τον Φινλανδό να οδηγεί εξαιρετικά (ο Hanninen εγκατέλειψε την Παρασκευή λόγω οδηγικού λάθους) και να φέρνει ένα άκρως θετικό αποτέλεσμα για την πρωτάρα Toyota Gazoo Racing (οι Ιάπωνες επιστρέφουν στο WRC από το 1999!).

monte carlo 2017 wrc (2)Άτυχη ήταν η Hyundai η οποία παρόλο που κέρδισε 6 ειδικές (ο Neuville είχε τα ηνία αλλά είχε το Σάββατο σπασμένη ανάρτηση) διακρίθηκε μόνο ο Dani Sordo που τερμάτισε στην 4η θέση, ενώ τα Citroen είχαν θετικό ντεμπούτο με το Craig Breen στην 5η θέση. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την κατάταξη στο ράλι Μόντε Κάρλο, επόμενος αγώνας στις 9-12 Φεβρουαρίου στην Σουηδία όπου οι ομάδες θα έχουν αρκετό χρόνο στην διάθεσή τους για να κάνουν βελτιώσεις στα αυτοκίνητα τους.

wrc monte carlo 2017 full

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!