ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Lamborghini Aventador S: the 4 Masterpieces! [vid]

Τη συνεισφορά της τεχνολογίας στη βελτίωση της οδηγικής απόλαυσης και των επιδόσεων αποφάσισε να αναδείξει η Lamborghini, με αφορμή την έλευση της νέας Aventador S.

lamborghini-aventador-S

Δεν είναι μόνο η ισχύς, ο ήχος και η εξωτερική εμφάνιση. Στη μάχη για τη δημιουργία του απόλυτου supercar θα πρέπει να λάβει κανείς πολλούς παράγοντες υπόψη. Όπως ακριβώς έκανε και η ιταλική εταιρία, βελτιώνοντας την αεροδυναμική, τις αναρτήσεις, το σύστημα διεύθυνσης και άλλους επιμέρους τομείς στη νέα Aventador S. Για τη συγκεκριμένη είχαμε γράψει πριν από μερικές εβδομάδες εδώ, τώρα όμως η Lamborghini κυκλοφόρησε ένα video που εξηγεί τα πάντα με έναν άκρως παραστατικό τρόπο.

Τα 4 αριστουργήματα, που είναι και ο τίτλος του εν λόγω video έχουν να κάνουν με την τετρακίνηση του αυτοκινήτου και τα νέα Pirelli P Zero που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για αυτό, με το σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης, που ενισχύεται από το Lamborghini Dynamic Steering, με την ενεργή ανάρτηση και με τα διαθέσιμα οδηγικά modes. Δυναμώστε λοιπόν την ένταση στα ηχεία σας, βάλτε full screen το video και απολαύστε το!

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!