ΔΙΑΦΟΡΑ

O Εξολοθρευτής έχει το δικό του G-Wagen [vid]

Ο Arnold Schwarzenegger είναι γνωστός για το πάθος του για α μεγάλα και ογκώδη αυτοκίνητα από του οποίου τα χέρια έχουν περάσει αρκετά Hummer και Unimog…

swartzz-1Ως πρώην κυβερνήτης της πιο «πράσινης» Πολιτείας των ΗΠΑ, της Καλιφόρνιας, δεν θα μπορούσε να μην έχει και τις ανάλογες οικολογικές ευαισθησίες και στα δικά του αυτοκίνητα. Έτσι, μετά από έρευνα που έκανε στο διαδίκτυο, ο 69χρονος κυβερνήτης βρήκε μία μικρή start-up εταιρία στην πατρίδα του την Αυστρία, που έχουν δημιουργήσει τρία αδέλφια, υπό το όνομα Kreisel Electric. Η εταιρία αυτή ήδη παράγει ηλεκτρικά μοτέρ, μπαταρίες και ηλεκτρικά πρωτότυπα, κάτι που έπεισε τον Schwarzenegger να τους εμπιστευτεί το δικό του G-Wagen.

swartzz-3Όταν η μετατροπή ολοκληρώθηκε ο «Εξολοθρευτής» ταξίδεψε στην Αυστρία, για να παραλάβει το ηλεκτρικό του πλέον τζιπ, το οποίο πέρα από τους 490 ίππους έχει και έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος συνδυάζεται με μία διάταξη μπαταριών των 80kWh. Η ηλεκτρική διάταξη που προσθέτει γύρω στα 510 κιλά, του επιτρέπει να κινηθεί μόνο με τις μπαταρίες για περίπου 300 χιλιόμετρα πριν χρειαστεί επαναφόρτιση. Στη νέα του εκδοχή το τετρακίνητο της Mercedes κάνει το 0-100 στα 5,6 δλ. (τρία ολόκληρα δευτερόλεπτα λιγότερα από πριν), ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά όπως και πριν στα 183 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!