NEA

Επίσημα το Seat Leon Cupra με 300 άλογα

open

Στην πιο πρόσφατη εκδοχή του το top Leon έχει αυξημένη ισχύ στους 300 ίππους με την ροπή στα 380 Νm…

SEATLeonCUPRA3Το αμάξωμα κατά την πάγια τακτική της εταιρίας προσφέρεται σε τρίθυρη, πεντάθυρη αλλά και Station Wagon έκδοση, η οποία μάλιστα είναι και αποκλειστικά τετρακίνητη με την χρήση Haldex. Η τετρακίνηση είναι option και στις άλλες εκδόσεις, ενώ ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε ένα εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ή το αυτόματο DSG.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες τιμές για τις επιδόσεις του αυτοκινήτου, πέρα από το ότι η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα. SEATLeonCUPRA4Οι εκπομπές ρύπων κυμαίνονται από τα 153 έως τα 164 γραμμάρια, ενώ όπως είναι φυσικό, το αυτοκίνητο θα είναι ελαφρά πιο γρήγορο από το προηγούμενο μοντέλο στο 0-100 το οποίο χρειαζόταν για αυτή την διαδικασία σε 5,7 δευτερόλεπτα.

Σε ότι αφορά το υπόλοιπο αυτοκίνητο, διατηρεί το DCC (το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό εμπρός) ενώ έχουν προστεθεί όλες οι αναβαθμίσεις από την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου, συμπεριλαμβανομένων των νέων φωτιστικών σωμάτων LED, το σύστημα Προστασίας Πεζών, το Emergency Assist, το Traffic Jam Assist. Παράλληλα υπάρχουν δύο νέα χρώματα αποκλειστικά για το συγκεκριμένο μοντέλο, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!