ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαλυπτήρια για τη McLaren 720S

720s-Mclaren

Μερικές εβδομάδες πριν από την επίσημη παρουσίασή της, στο σαλόνι της Γενεύης, διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία της νέας McLaren, η οποία δείχνει υπέροχη!

Η φωτογραφία αυτή δεν είναι επίσημη αλλά προφανώς τραβηχτικέ κατά τη διάρκεια μίας από τις παρουσιάσεις που κάνει η εταιρία ανά τον κόσμο, σε λίγους και εκλεκτούς δυνητικούς πελάτες. Όπως φαίνεται, παρά τη δέσμευση τους να μην κοινοποιήσουν φωτογραφίες του μοντέλου, ένας από αυτούς δεν κρατήθηκε και έδωσε τη συγκεκριμένη εικόνα στη δημοσιότητα.

Έχοντας κωδικό όνομα Ρ14, το νέο μοντέλο της McLaren βασίζεται επάνω σε ένα εξελιγμένο monocoque πλαίσιο από ανθρακονήματα, ελαφρύτερο κατά 18 κιλά από αυτό της 650S, την οποία και θα αντικαταστήσει. Όσο για την ισχύ του, αναμένεται να αγγίζει τους 720 ίππους (εξού και η ονομασία), οι οποίοι θα προέρχονται από ένα twin turbo οκτακύλινδρο κινητήρα.

Μεταφέροντας μερικές ακόμα φήμες, η 720S θα διαθέτει ένα ειδικό track mode, όπως αυτό της Ρ1. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές λένε ότι χάρη στις τεχνολογίες που ενσωματώνει θα είναι ταχύτερη από την Ρ1 μέσα στην πίστα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τον καιρό θα δούμε και άλλες εκδόσεις της Ρ14, μία εκ των οποίων εικάζεται ότι θα είναι υβριδική, με περισσότερα άλογα από την απλή 720S.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!