ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Skoda Kodiaq Scout και Sportline

Kodiaq_Scout

Δύο νέες εκδόσεις του Kodiaq ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Skoda στο προσεχές σαλόνι της Γενεύης. Μία με άρωμα off road και μία με πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά.

Kodiaq_Scout_2Αναφορικά με την έκδοση Scout, έρχεται να συμπληρώσει την ομώνυμη σειρά της Skoda που περιλαμβάνει ήδη ανάλογες εκδόσεις των Fabia, Octavia και Roomster. Η πιο «ενισχυμένη» εκδοχή του Kodiaq περιλαμβάνει μεγαλύτερους τροχούς 19 ιντσών, ράγες οροφής, πλαστικές ενισχύσεις στους προφυλακτήρες και στο κάτω μέρος των θυρών, καθώς και άλλες μικρολεπτομέρειες που κάνουν το αυτοκίνητο πιο «άγριο» στο μάτι. Παράλληλα, διαθέτει 194 χλστ. απόσταση από το έδαφος, τετρακίνηση και το σύστημα Off-Road Assist, ωστε να κινείται με άνεση όχι μόνο εντός αλλά και εκτός δρόμου.

kodiaq-sportlineΤο Kodiaq Sportline με τη σειρά του, όπως προδικάζει και η ονομασία, αφορά μία πιο δυναμική έκδοση του αυτοκινήτου. Επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, νέοι τροχοί 19 και 20 ιντσών και διάφορες άλλες πινελιές στο εξωτερικό του δίνουν μία πιο σπορτίφ εμφάνιση. Αυτή, ωστόσο, δεν συνοδεύεται από περαιτέρω βελτιώσεις σε αναρτήσεις, κινητήρες, φρένα και άλλα μηχανικά μέρη.

Τόσο οι εκδόσεις Scout, όσο και οι Sportline μοιράζονται τα ίδια μηχανικά σύνολα με τις απλές εκδόσεις του Kodiaq. Έχουμε λοιπόν 2 κινητήρες diesel και 2 βενζίνης. Οι πρώτοι έχουν χωρητικότητα 2.0 λίτρων και απόδοση 150 και 190 ίππους αντίστοιχα. Οι βενζινοκινητήρες πάλι είναι στα 1.4 και 2.0 λίτρα, με ισχύ 150 και 180 ίππους αντίστοιχα.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!