ΑΓΩΝΕΣ

Πως ο Ross Brawn σκοπεύει να βελτιώσει το θέαμα στην F1;

ross-brawn_changes

O ενορχηστρωτής στη νέα εποχή της F1 τόνισε πως στόχος του είναι η επιστροφή του σπορ σε πιο ανταγωνιστικές μορφές και πως πρέπει να αποφευχθεί ότι έγινε τα τελευταία χρόνια, με την τεχνητή δημιουργία ανταγωνισμού…

Σε συνέντευξη που έδωσε στο BBC ο Brawn εμφανίστηκε να έχει ήδη έτοιμες κάποιες ιδέες για αλλαγές από σεζόν του 2018 τις οποίες θα συζητήσει με τις ομάδες έτσι ώστε να αρχίσουν να εφαρμόζονται σταδιακά, από το 2018 και πιο έντονα από το 2019. Επίσης, σε συνέντευξή του σε ιταλική εφημερίδα είπε πως «…τα τελευταία χρόνια έχουμε δει την Formula 1 να μην ανταποκρίνεται στις αλλαγές. Θα πρέπει να δώσουμε την αίσθηση της συνέχεια, όμως θα πρέπει παράλληλα να διατηρήσουμε και την αύρα των Γκραν Πρι».

Από την άλλη, σε μία δημοσκόπηση του Motorsport.com που είχε γίνει πριν από δύο χρόνια διαπιστώθηκε πως το κοινό επιθυμεί σημαντικές αλλαγές και όχι μέσω των ηλεκτρονικών και διάφορων άλλων τρικ που εφαρμόζονται σήμερα (όπως το DRS). Μάλιστα το μεγαλύτερο ποσοστό της δημοσκόπησης αυτής έδειξε πως πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία στους κανονισμούς και στα μονοθέσια, να υπάρχουν πάνω από ένας προμηθευτής ελαστικών και πολλές άλλες ριζικές αλλαγές.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!