NEA

Τέλος εποχή για την Rolls-Royce Phantom!

final-rolls-royce-phantom-0

H παραγωγή της εμβληματικής Rolls-Royce θα διακοπεί μετά από 13 ολόκληρα χρόνια ώστε να δώσει χρόνο εξέλιξης για το νέο μοντέλο που θα εμφανισθεί το 2018.

final-rolls-royce-phantom-3Η νέα Rolls-Royce θα βασίζεται σε μία εντελώς νέα πλατφόρμα, την οποία θα μοιράζεται με το SUV Cullinan, και θα είναι ελαφρύτερη και πιο τεχνολογικά εξελιγμένη από την Phantom που μόλις ολοκλήρωσε τον κύκλο της ζωής της. Έως τότε η βρετανική φίρμα δημιούργησε μία τελευταία Phantom που βασίζεται στην έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο και περιλαμβάνει μία μεγάλη λίστα από αξεσουάρ η οποία προσπαθεί να μιμηθεί κάτι από τα υπερωκεάνεια της δεκαετίας του 1930.

final-rolls-royce-phantom-7Έτσι, είναι βαμμένη στο χρώμα του «μπλε βελούδου» με διακοσμητικά στοιχεία που φέρνουν στο νου θάλασσα, ενώ φορά μασίφ ασημένιες ζάντες και ελαστικά με λευκές λωρίδες. Στο εσωτερικό το navy θέμα συνεχίζεται με τον κατασκευαστή να έχει τοποθετήσει δύο ρολόγια, όπως ήταν και στα μεγάλα πλοία εκείνης της εποχής.

final-rolls-royce-phantom-5Κινητήρας είναι και εδώ ο ατμοσφαιρικός V12 με τους 459 ίππους και τα 720 Νm ροπής, χάρη στα οποία καταφέρνει να κάνει το 0-100 σε 6,2 δευτερόλεπτα και να έχει τελική ταχύτητα στα 240 χλμ./ώρα. Αξιοσημείωτος είναι ο ξύλινος διάκοσμος που μοιάζει με ένα πραγματικό έργο τέχνης, καθώς ειδικοί τεχνίτες έχουν ενσωματώσει υπέροχες απεικονίσεις από υπερωκεάνειο της εποχής του μεσοπολέμου!

final-rolls-royce-phantom-4

final-rolls-royce-phantom-6

final-rolls-royce-phantom-2

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!