ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Seat SUV, στα χνάρια της Porsche Macan!

SEAT_ATECA

Και όμως, η Seat δείχνει να έχει πολύ υψηλές βλέψεις, αναφορικά με τη γκάμα των SUV που θέλει να δημιουργήσει…

Η πληροφορία αυτή προέρχεται από μία συνέντευξη που έδωσε το ίδιο το αφεντικό της εταιρίας, Luca de Meo. «Ένα crossover, κάτι ανάλογο με την Porsche Macan, θα μπορούσε να αποτελέσει ένα καινούριο είδος μοντέλου. Κάτι που θα αποτελεί ένα μίγμα σπορ αυτοκινήτου και SUV». Ο ίδιος μάλιστα δεν απέκλεισε την ιδέα ο σχεδιασμός του να μπορεί να φιλοξενήσει -προαιρετικά- και τρίτη σειρά θέσεων. Όσο για τον κινητήρα, θα μπορούσε να είναι δίλιτρος, στην κατηγορία των 300 ίππων.

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο αυτή η σκέψη θα γίνει πράξη. Σίγουρα κάτι τέτοιο θα αποτελέσει μεγάλο στοίχημα, αφού στην εν λόγω κατηγορία τα ονόματα που παίζουν είναι αρκετά «βαριά» για να τα κοντράρει ένας νέο παίκτης, με κύριο όπλο του μία πιθανά χαμηλότερη τιμή. Το σίγουρο πάντως είναι οτι η Seat βλέπει σοβαρά το μέλλον της στα SUV, αφού πρόσφατα πρόσθεσε στη γκάμα της το Ateca, ενώ σύντομα θα παρουσιάσει και το μικρότερο Arona. Σε περίπτωση που το σπορ-SUV της Seat πάρει τελικά το πράσινο φως, τότε θα βρει το δρόμο της παραγωγής προς το 2019, πιθανά μετά τη διακοπή του Toledo.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!