NEA

Στέισον Mercedes AMG E63 με 612 άλογα; [vid]

Η έναρξη της παραγωγής της E63 Estate θα ξεκινήσει αμέσως μετά την παρουσίασή της στην Γενεύη με την τιμή της να είναι ελαφρά υψηλότερη από την αντίστοιχη τετράθυρη έκδοση…

Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ T-ModellΌπως και στην σεντάν, έτσι και στην Ε63 Εstate κάτω από το καπό δεσπόζει ο bi-turbo V8 4.0 που στην νορμάλ έκδοση αποδίδει 571 άλογα και 750 Νm, ενώ στην E63 S η απόδοση ανεβαίνει στα 612 άλογα και τα 850 Νm. Το Drift Mode δίνει και εδώ το παρόν (με την απενεργοποίηση του ESP μπορεί να περάσει το 100% της ροπής στους πίσω τροχούς), ενώ στον πίσω άξονα υπάρχει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (ηλεκτρονικά ελεγχόμενο στην E63 S).

Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ T-ModellH κίνηση μεταδίδεται στους τέσσερις τροχούς μέσω του 9τάχυτου αυτόματου κιβωτίου AMG SpeedShifth MCT, με το 0-100 να πετυχαίνεται σε μόλις 3,5 δλ. (στην έκδοση S) και την τελική να φτάνει έως τα 290 χλμ./ώρα (στην περίπτωση του AMG Driver’s Package). Η Mercedes ανακοινώνει μέση κατανάλωση 9,4 λτ./100 χλμ. και 206-214 γρ. CO2/χλm., ενώ υπάρχουν τρία προγράμματα παραμετροποίησης του σασί (Comfort, Sport και Sport Plus) συν το Race της E 63 S.

Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ T-ModellΑπό εκεί και πέρα έχουμε μία station wagon Μercedes με αρκετές προσθήκες στο χαμηλωμένο αμάξωμα που προσδίδουν έναν πολύ πιο σπορ χαρακτήρα στο μοντέλο, με νέας σχεδίασης προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή και διαχύτη πίσω, τετραπλή εξάτμιση, νέες ζάντες με μεγαλύτερα φρένα κ.α.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!