ΑΓΩΝΕΣ

Γεύση Ostberg από το ράλι Σουηδίας [vid]

Μετά τη νίκη το Ogier στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στο Μόντε Κάρλο, όλοι περιμένουν με αγωνία το τι θα συμβεί στους χιονισμένους δρόμους της Σουηδίας…

rally-swedihsΜια πρώτη γεύση για το τι επικρατεί αυτή την στιγμή στις ειδικές του αγώνα, παίρνουμε από την on-board κάμερα που βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο του Νορβηγού Μads “Mad” Ostberg κατά τις δοκιμές που κάνει αυτές τις ημέρες στην Σουηδία. Ο Ostberg οδηγούσε πέρσι για την Μ-Sport, όμως φέτος στην ομάδα βρίσκονται οι Ogier και Tanak οπότε ο ίδιος σε συνεργασία με τον Martin Prokop έφτιαξε την δική του ομάδα. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί και θα τρέξει σε κάποιους αγώνες του πρωταθλήματος είναι ένα Fiesta WRC ίδιων προδιαγραφών με αυτά του Οgier.

ostberg-swedishrallyΟ αγώνας θα ξεκινήσει αύριο βράδυ με την σούπερ ειδική διαδρομή στο Karlstad και θα ακολουθήσουν άλλες 17 ειδικές με συνολικό μήκος 331 χιλιομέτρων πριν τον τερματισμό το απόγευμα της Κυριακής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σχεδίαση του αγώνα έχει αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό (πάνω από τις μισές ειδικές διαδρομές είναι καινούργιες) ενώ έχει μετακινηθεί και σε μία περιοχή βορειότερα ώστε να είναι εξασφαλισμένη η ύπαρξη χιονιού και πάγου.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!