NEA

Πως είναι το μέρος που κατασκευάζεται η Bugatti Chiron;

Benjamin A. Monn Photography 2017

Το εργοστάσιο που θυμίζει περισσότερο μία πεντακάθαρη κλινική, δομήθηκε το 2005, καταλαμβάνει 1.000 τ.μ. και από αυτό έχουν βγει οι 450 Veyron…

Benjamin A. Monn Photography 2017Αυτή την στιγμή 12 αυτοκίνητα βρίσκονται μέσα στον χώρο και ετοιμάζονται να ολοκληρωθούν, ώστε να παραδοθούν στους πρώτους τυχερούς πελάτες μέσα στους επόμενους μήνες. Συνολικά η Bugatti υπολογίζει πως θα κατασκευάσει περίπου 70 αυτοκίνητα μέσα στο 2017, ενώ κάθε μία Chiron χρειάζεται περίπου 6 μήνες για να ολοκληρωθεί. Στα υπόλοιπα τρία χρόνια συνολικής παραγωγής θα κατασκευαστούν και οι υπόλοιπες μονάδες φτάνοντας συνολικά τις 500 (σ.σ. οι 220 από αυτές να έχουν ήδη πωληθεί!).

2017-bugatti-chiron-production-10Το εργοστάσιο βρίσκεται στο Molsheim της Γαλλίας, και εκεί συγκεντρώνονται πάνω από 1.800 ξεχωριστά κομμάτια τα οποία θα καταλήξουν να γίνουν μία Chiron από τους μόλις 20 εργάτες που απασχολούνται εκεί. Η Chiron κοστίζει 2,4 εκ. δολάρια και εννοείται πως ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δεκάδες παραλλαγές χρωμάτων αμαξώματος-οροφής, 31 διαφορετικούς χρωματισμούς του δέρματος στο σαλόνι (!) ενώ οι επιλογές είναι τέτοιες που ακόμα και το χρώμα στις ζώνες ασφαλείας μπορεί να έχει… 11 παραλλαγές!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!