NEA

Μείωση αμοιβής… στα 10 εκ. ευρώ για τον πρόεδρο της VW!

vw-salary

Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης εφημερίδας Handelsblatt θα υπάρξουν σημαντικές περικοπές στις αμοιβές των ανώτερων στελεχών της εταιρίας…

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο πέρσι η VW πλήρωσε 63 εκατομμύρια ευρώ σε bonus παρά τις απώλειες ρεκόρ που είχε μέσα στο 2015 η εταιρία. Ωστόσο, αποφασίστηκε ο CEO της εταιρίας να έχει πλαφόν τα 10 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, και όλα τα στελέχη που βρίσκονται κάτω από αυτόν να κλιμακώνουν τις απολαβές τους ανάλογα με την θέση τους.

Με το νέο σύστημα τα στελέχη θα έχουν μεν υψηλότερους μισθούς, όμως θα χάσουν αρκετά από τα bonus, καθώς αυτά θα συνδέονται με τα κέρδη της εταιρίας και την τιμή της μετοχής της. Το νέο σύστημα αμοιβών πάντως δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, καθώς το 20μελές Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας αναμένεται να συζητήσει το θέμα στις 24 Φεβρουαρίου, ενώ δεν υπάρχουν και κάποιες ανακοινώσεις μέχρι στιγμής επί του θέματος.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!