NEA

Υβριδικό concept car από τον Pininfarina

pininfaria-geneva

Στην φετινή έκθεση της Γενεύης ο Pininfarina θα παρουσιάσει δίπλα στο πρωτότυπο Fittipaldi EF 7 το εξίσου ενδιαφέρον υβριδικό Η600…

Μετά από αρκετή ταλαιπωρία ο σχεδιαστικός οίκος Pininfarina φαίνεται να παίρνει τα πάνω του έχοντας στραφεί πλέον κυρίως προς την Ασία (σ.σ. πλέον ο ιταλικός ιστορικός οίκος ανήκει σε κινεζικά funds). Έτσι, το concept που θα δούμε σε περίπου ένα μήνα στην Γενεύη προκύπτει από την συνεργασία με την εταιρία Hybrid Kinetic Group που έχει ως έδρα το Hong Kong.

Η συγκεκριμένη εταιρία αναφέρεται ότι εστιάζει στην εξέλιξη, κατασκευή και εμπορεία αυτοκινήτων νέων τεχνολογιών καθώς και των βασικών μηχανολογικών τους μερών. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο όχημα, αλλά οι φήμες κάνουν λόγο για ένα μεγάλο και πολυτελές σεντάν το οποίο θα συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία με την κορυφαία αισθητική.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!