NEA

Nissan Pulsar από 14.990€ και δίχως προκαταβολή

Nissan Pulsar dCi caroto test drive 2014 (4)

Η Nissan προσφέρει το δημοφιλές hatchback Pulsar με προνομιακό επιτόκιο χρηματοδότησης 5,9%, δυνατότητα μηδενικής προκαταβολής και διάρκεια αποπληρωμής από 12 έως 84 μήνες!

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να αποκτήσουν το ευρύχωρο και βραβευμένο με 5 αστέρια στο EuroNCAP Pulsar από 14.990 ευρώ, όπου αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερα ελκυστική είναι η έκδοση 1.5 dCi Acenta με πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού.

Και επειδή όταν πρόκειται για ένα μοντέλο Νissan με τόσα προνόμια δεν χωρούν… δεύτερες σκέψεις, οι  ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν τον πλησιέστερο επίσημο έμπορο Nissan ή το www.nissan.gr για να μην χάσουν την συγκεκριμένη μοναδική ευκαιρία!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!