ΔΙΑΦΟΡΑ

Όταν ένα Audi R8 κάνει σφήνες με 320 χλμ./ώρα [vid]

Το βίντεο μας έρχεται από την Κίνα και παρά την μάλλον κακή του ποιότητα είναι εμφανές ότι έχουμε να κάνουμε με έναν ανόητο -το λιγότερο- οδηγό και το χρονικό ενός προδιαγεγραμμένου δυστυχήματος.

audi-r8-chinaΗ εικόνα δείχνει τον οδηγό ενός Audi R8 να τρέχει με ασύλληπτη ταχύτητα σε έναν αυτοκινητόδρομο και μάλιστα να προσπερνά τα φορτηγά από την λωρίδα έκτακτης ανάγκης. Όπως αναφέρεται από την περιγραφή που έχουμε στην διάθεσή μας, κάποια στιγμή το R8 πρέπει -σύμφωνα με όσα ακούγονται στο βίντεο- να άγγιξε τα 320 χιλιόμετρα την ώρα.

Η τρελή κούρσα του ανόητου αυτού οδηγού πρέπει να σταμάτησε απότομα και με δυσάρεστο τρόπο μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω, όπου ένα άλλο βίντεο από κάποιον περαστικό μας δείχνει την ατυχή κατάληξη όλης αυτής της ξέφρενης πορείας. Δεν γνωρίζουμε περισσότερά από το περιστατικό, αλλά μάλλον είναι εξαιρετικά δύσκολο να βγήκε κανείς ζωντανός από ένα R8 το οποίο βρίσκεται σ’ αυτή την κατάσταση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!