ΑΓΩΝΕΣ

Περισσότερα για το αγωνιστικό Tesla P100DL [vid]

Το πιο πρόσφατο βίντεο της EGT (Electric GT) που διοργανώνει το σχετικό ενιαίο πρωτάθλημα για ηλεκτροκίνητα αποκαλύπτει μερικά από τα μυστικά του EGT Tesla V2.0.

Όπως έχουμε γράψει πρόκειται για ένα ενιαίο πρωτάθλημα όπου όλες οι ομάδες θα αγωνίζονται με ένα αγωνιστικό P100DL που θα έχει το 0-100 στο απίστευτο χρόνο των 2,1 δλ.! Τα σλικ και βρόχινα λάστιχα θα τα προμηθεύει η Pirelli και έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το race Tesla των 796 ίππων με ροπή στα 995 Nm. Η μπαταρία λιθίου-ιόντων των 100 kWh είναι η μεγαλύτερη που έχει υπάρξει σε motorsport και αρκεί για 90 χιλιόμετρα με αγωνιστικούς ρυθμούς.

Υπάρχει μείωση του απόβαρου έως 500 κιλά, βελτιωμένο downforce (κάθετο αεροδυναμικό φορτίο) και γενικότερα καλύτερη αεροδυναμική για βέλτιστο grip (πρόσφυση), πιο δυνατά φρένα, αναβαθμισμένη ανάρτηση κ.α. To EGT Tesla P100DL βρίσκεται στο τελικό στάδιο για το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2017 (η Tesla είναι γνωστό πως δεν είναι και ιδιαίτερα συνεπής απέναντι στον χρόνο…).

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!