ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκάλυψη για το Range Rover Velar

Η τέταρτη προσθήκη στην οικογένεια των Range Rover ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στη διεθνή έκθεση της Γενεύης.

To Velar ακολουθεί τη σχεδιαστική λογική των Coupe SUV, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, ενώ από άποψης μεγέθους τοποθετείται ανάμεσα στα Range Rover Evoque και Sport. Σύμφωνα με τον αρχισχεδιαστή της Land Rover, Gerry McGovern, “θεωρούμε το Velar ως ένα avant-garde Range Rover. Φέρνει μια νέα διάσταση αίγλης, εκμοντερνισμού και κομψότητας στην εταιρία”. Όσο για την ονομασία, προέρχεται από το μακρινό παρελθόν της φίρμας, στη δεκαετία του 1960, όπου οι Βρετανοί μηχανικοί, θέλοντας να κρύψουν την ταυτότητα των πρώτων Range Rover προπαραγωγής αναφερόντουσαν σε αυτά ως Velar, από το λατινικό Velare, που σημαίνει πέπλο/ κάλυμμα.

Αναφορικά με το ίδιο το αυτοκίνητο, μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες. Πιθανά θα μοιράζεται το ίδιο πάτωμα με την Jaguar F-Pace, χρησιμοποιώντας την ίδια οικογένεια κινητήρων (υπερτροφοδοτούμενα τετρακύλινδρα και εξακύλινδρα σύνολα)με τα άλλα μοντέλα της εταιρίας. Αναλυτικά στοιχεία και περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στη δημοσιότητα την πρώτη Μαρτίου, μερικές μέρες πριν από την επίσημη πρώτη του αυτοκινήτου στη Γενεύη.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!