NEA

H Continental είναι ο «Κατασκευαστής Ελαστικών της Χρονιάς 2017» από το Tire Technology International

Με το βραβείο του “Κατασκευαστή ελαστικών της Χρονιάς 2017” διακρίθηκε πρόσφατα ο οίκος Continental AG, από τη Βρετανική εμπορική επιθεώρηση, “Tire Technology International”, στο πλαίσιο της έκθεσης Tire Technology Expo 2017, στο Ανόβερο.

Με αυτήν την τιμητική διάκριση, η επιτροπή των 27 κριτών, από την Ευρώπη, την Ιαπωνία, την Ινδία και τις ΗΠΑ, αναγνώρισε τις εξαιρετικές επενδύσεις της Continental στον τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης, Δοκιμών και Εξοπλισμού Παραγωγής.

Ανάμεσα στις καινοτομίες που έπεισαν τους κριτές να απονείμουν το βραβείο, ήταν η έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Τεχνολογίας Υψηλών Επιδόσεων στο Korbach, το project Taraxagum, που σχετίζεται με την κατασκευή του ερευνητικού κέντρου στο Anklam της Γερμανίας, για τη βιομηχανική παραγωγή ελαστικών από ρίζες πικραλίδας, και, την παραγωγή του πρώτου στην ιστορία ελαστικού για φορτηγά, με πέλμα από καουτσούκ πικραλίδας. Οι κριτές, επιπλέον, ανέφεραν την λειτουργία του κέντρου R&D για ελαστικά αγροτικών μηχανημάτων, στο Lousado της Πορτογαλίας αλλά και την επέκταση της παραγωγής ελαστικών Continental για φορτηγά, στο Otrokovice στην Τσεχία.

Στο πλαίσιο της επίτευξης του στόχου Vision Zero 2025, η Continental έχει επενδύσει περισσότερα από 3€ δις στην κατασκευή διαφόρων τεχνολογικά προηγμένων μονάδων παραγωγής ανά τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι για πρώτη φορά το 2016, η Continental, σε επίπεδο παγκόσμιας παραγωγής, ξεπέρασε τα 150.000.000 ελαστικά για επιβατικά οχήματα και ελαφρά φορτηγά.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτήν τη διάκριση, καθώς αναγνωρίζονται οι προσπάθειές μας σε σημαντικά projects τεχνολογίας και καινοτομίας, τα οποία υλοποιήσαμε προσηλωμένοι στον στόχο του Vision Zero, δηλαδή τη δέσμευσή μας για μηδενικά οδικά ατυχήματα παγκοσμίως, μέχρι το 2025», δήλωσε ο Nikolai Setzer, μέλος του ΔΣ της Continental AG. «Η εταιρεία αποτελεί τον τέταρτο μεγαλύτερο κατασκευαστή ελαστικών διεθνώς, με πωλήσεις άνω των 10€ δις. Την ίδια στιγμή, η βράβευση, ως ο πλέον καινοτόμος κατασκευαστής ελαστικών, παρέχει επιπλέον κίνητρα στους 50.000 εργαζόμενους της Continental, να συνεχίσουν σε αυτόν τον δρόμο, βήμα-βήμα».

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!