ΔΙΑΦΟΡΑ

McLaren, μία ταινία για το θρύλο [vid]

Τη ζωή του Bruce McLaren, ενός ασήμαντου νέου που κατάφερε να γίνει ένα από τους σημαντικότερους άνδρες στην ιστορία του μηχανοκίνητο αθλητισμού, πραγματεύεται η ομώνυμη ταινία.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αν και υπολογίζεται προς τα μέσα της φετινής χρονιάς. Παρόλα αυτά, μόλις παρουσιάστηκε το trailer, που μας δίνει μία γεύση του τι θα πρέπει να περιμένουμε. Γυρισμένη με αρκετή προσοχή και μεράκι από τον Roger Donaldson, αποτελεί ένα φόρο τιμής στο Bruce McLaren, τον οδηγό, τον κατασκευαστή και τον επί κεφαλής μίας ομάδας που, φέροντας το όνομά του, έχει γράψει χρυσά γράμματα στην ιστορία της Formula 1, του Le Mans, του Indianapolis 500 και τόσων άλλων αγώνων.

Από την ταινία αυτή παρελαύνουν μεγάλα ονόματα, όπως αυτά των Emerson Fittipaldi, Mario Andretti, Jackie Stewart, οι οποίοι διηγούνται διάφορες ιστορίες, ξετυλίγοντας το μύθο του McLaren. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο ξεκίνημα του από το μηδέν, καθώς και στον άδικο χαμό του, το 1970, στο Goodwood, όπου σε δοκιμές εξέλιξης του μονοθεσίου του έχασε τον έλεγχο με ταχύτητα 300 χλμ./ώρα και προσέκρουσε σε ένα κτίριο. Από την πλευρά μας, βλέποντας το trailer, περιμένουμε με ανυπομονησία την ταινία…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!