NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο V10 supercar από την Italdesign

Η εταιρία του Giugiaro παρουσίασε ένα νέο μοντέλο με εντυπωσιακή εμφάνιση και επιδόσεις, το οποίο και θα παραχθεί σε μόλις πέντε αντίτυπα, για λίγους τυχερούς.

Για την ακρίβεια η παραγωγή του αυτοκινήτου αυτού θα γίνει από την Italdesign Automobili Speciali, μία νέα θυγατρική της Italdesign. Αυτή θα εστιάζει στην παραγωγή ειδικών μοντέλων σε πολύ μικρούς αριθμούς, καθώς επίσης και στη σχεδίαση πρωτότυπων για την ίδια αλλά -κατά παραγγελία- και για άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Αναφορικά με το εν λόγω supercar, θα έχει αμάξωμα από ανθρακονήματα, καθώς και ένα σπονδυλωτό πλαίσιο που θα εξασφαλίζει μειωμένο βάρος. Οι διαστάσεις του είναι αρκετά μεγάλες, με το μήκος να αγγίζει τα 4,84 μέτρα και το πλάτος με το ύψος τα 1,97 και 1,20 μέτρα αντίστοιχα.

Αναφορικά με την ισχύ, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, αφού η επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Μάρτη, στη Γενεύη. Παρόλα αυτά, γνωρίζουμε ότι θα φέρει ένα V10 ατμοσφαιρικό κινητήρα, χωρητικότητας 5.2 λίτρων, λογικά τον ίδιο που χρησιμοποιούν και τα Audi R8/ Lamborghini Huracan. Όσο για τις επιδόσεις, οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι τα πρώτα 100 χλμ./ώρα θα έρχονται σε μόλις 3,2 δλ. με την τελική να ξεπερνά τα 325 χλμ./ώρα.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!