ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

VW Arteon, η πρώτη γεύση!

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του αντικαταστάτη του CC, η Volkswagen μας δίνει δύο φωτογραφίες teaser του νέου Arteon.

Όπως φαίνεται, από το νέο αυτό μοντέλο δεν λείπει ο δυναμισμός. Πέρα από τις αεροδυναμικές γραμμές μπορεί κανείς να διακρίνει τα, τεχνολογίας LED, μοντέρνα φωτιστικά σώματα, εμπρός και πίσω. Σε αρκετά σημεία μάλιστα θυμίζει το το πρωτότυπο Sport Coupe Concept GTE που είχε παρουσιαστεί και πάλι στην Γενεύη, πριν από δύο χρόνια. Το Arteon θα παρουσιαστεί επίσημα σε λίγες ημέρες στην Ελβετία, ενώ οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι, στις Ευρωπαϊκές αγορές.

Πρόκειται για ένα “fastback” μοντέλο, που θα είναι πιο πολυτελές από το Passat και, πιθανά, θα έχει και ελαφρά μεγαλύτερο μεταξόνιο, ώστε η κλίση της οροφής να μην περιορίζει πολύ το διαθέσιμο χώρο για τους πίσω επιβάτες. Αναφορικά με τους κινητήρες, θα προέρχονται από το Passat, όπως αντίστοιχα και τα μηχανικά και αυτόματα κιβώτια που θα αναλαμβάνουν να μεταφέρουν την κίνηση εμπρός ή και στους 4 τροχούς, ανάλογα με την έκδοση.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!